Znamení Panny a její kreativita – 23. 8. – 22. 9.

Šikovné a puntičkářské Panny jsou praktické, zodpovědné a umí stát nohama pevně na zemi. Milují pořádek, přehlednost, čistotu a dbají o své zdraví. Poznejte je díky nám blíž a dejte jim svým dárkem najevo, že vám na nich záleží a dobře je znáte.

Jací jsou lidé ve znamení Panny

Panny se rády zdokonalují a vzdělávají, často volí klidné, kreativní a intelektuální koníčky. Rády si čtou, zajímají se o historii, umění i psychologii. Mají vytříbený vkus, jsou kultivované, elegantní, vyrovnané, sebevědomé, komunikativní, schopné a umí se ovládat. Potrpí si na kvalitu, jednoduchost, funkčnost a praktičnost, ale nemají rádi příliš okázalé dárky. Ocení nápaditost a obraz pro malování ocení již vámi vymalovaný, ale i připravený k malbě pro možnost svého kreativního rozvoje.

Panna a její kreativita

Panna si uvědomuje, že je součástí celku, hledá své místo i roli a stanovuje si hranice a priority. Je si vědoma omezení materiálního světa. Je organizovaná a díky perfekcionismu občas zapomene na svou kreativitu, intuici a svobodnou duši. Neměla by se vzdávat individuality a snů a najít způsob, jak je přenést do reálného života. Kreativní zájmy jí pomohou vyjádřit emoce a malování podle čísel je skvělý dárek. Ze všech znamení se umí nejlépe soustředit a zaměřit na detaily.

Panna a její barvy

Panna je znamení zvěrokruhu se živlem země, které vládne planeta Merkur. Občas chodí s hlavou tak trochu v oblacích, umí se však velmi racionálně držet nohama na zemi, rozhodnout se na základě logiky a analytického uvažování. Za šťastné barvy jsou pro Pannu považovány pastelové odstíny modré, zelené asvětle žluté. Dobře na ně působí i bílá, šedá, broskvová, starorůžová, lila a zelenočerné, které ji udržují v koncentraci a rovnováze. Červená ji odvádí od pozornosti a soustředění.

Rostliny, květiny, zátiší a příroda

Motivem jako stvořeným pro Panny je obraz Květina v okně s kyticí fialových šeříků, Kytice pivoněk v podobě krásného zátiší i Kytice tulipánů, kde se bělostné okvětní plátky snoubí s růžovými kvítky. Ocení i levandulová pole na obraze Levandulový sen, obraz Objetí stromů nebo Olejomalba růžové stromy, kde tyto barvy podpoří jejich kreativní myšlení. Motiv Žena s balónky u Eiffelovky nebo obraz Vzhůru do oblakpodpoří její sny. Pokud je Panna vášnivým cestovatelem, dejte jí Mapu světa.

Ženy, krásná místa i rychlá auta

Panna má blízko k umění. Inspirují jí andělé, baletky, tanečnice, rafinované ženy v klobouku či pod deštníkem a slavné krásky, jako je Audrey Hepburn i Marilyn Monroe. Užije si obrazy rychlých automobilů, motorek, pohled na romantický přístav, přímořská letoviska, známá města, jako je Londýn, Paříž, pulsující New York i Noční Benátky, slavné osobnosti i obrazy známých malířů, jako je Vincent van Gogh a jeho Hvězdná noc, anebo Mona Lisa od Leonarda da Vinci.

100 %